Contacteer ons

Synaps Park 1920
3600 Genk
Tel: 089/32 58 80

Contactpersoon: Marleen Gaspercic
E-mail: info@kdvwombat.be

 

Geschiedenis

×

Waarschuwingsbericht

The subscription service is currently unavailable. Please try again later.

Kinderdagverblijf A.D. Wombat is in 2006 van start gegaan als een initiatief van vzw André Dumont. In deze eerste fase waren er drie leefgroepen van telkens 14 kinderen. In 2010 werden twee nieuwe leefgroepen geopend met nog eens een bijkomende capaciteit van 28 kinderen. Dit bracht het totaal op 70 opvangplaatsen. Hierbij werden ook nog drie occasionele plaatsen toegekend. Deze plaatsen dienen voor het flexibel inspelen op dringende opvangvragen en worden maar voor een korte periode toegezegd.

Sinds begin 2015 beschikt het kinderdagverblijf over een vergunning van Kind en Gezin voor een totale capaciteit van 95 plaatsen. Deze plaatsen werden verdeeld over zes leefgroepen terwijl de werken aan de verdere uitbreiding begonnen.

In augustus 2017 werden de nieuwe leefgroepen in gebruik genomen en kwam de totale capaciteit van het kinderdagverblijf op 114 plaatsen, nu verdeeld over zeven leefgroepen.

Ook na deze uitbreiding wil het kinderdagverblijf blijven groeien. Er is nog altijd veel nood aan kwalitatieve opvang voor baby’s en peuters en we willen hier graag op inspelen.

Cookies en privacy