Contacteer ons

Synaps Park 1920
3600 Genk
Tel: 089/32 58 80

Contactpersoon: Marleen Gaspercic
E-mail: info@kdvwombat.be

 

Team

×

Waarschuwingsbericht

The subscription service is currently unavailable. Please try again later.

Ons team bestaat uit gemotiveerde medewerkers die alle dagen hun beste beentje voor zetten om er voor te zorgen dat alle kinderen goed worden opgevangen en begeleid.

De dagdagelijkse begeleiding van de kinderen gebeurt door de leefgroepbegeleid(st)ers. Dit zijn allemaal professionele en bekwame medewerkers die vanuit een open en enthousiaste houding de kinderen begeleiden. In iedere leefgroep is er een vast team van drie begeleidsters. Hiernaast is er ook nog een vlinderteam dat inspringt op drukke momenten of bij vervangingen. Ook kunnen zij gewoon eens een extra activiteit uitwerken en aanbieden in verschillende leefgroepen.

Voor het dagelijkse onderhoud van het kinderdagverblijf kunnen we rekenen op de inzet van onze logistiek medewerkster. Zij werkt dagelijks ’s avonds en zorgt zo voor de netheid in de leefgroepen en andere lokalen.

Hiernaast zorgen de coördinator samen met de 2 teamverantwoordelijken voor een goede gang van zaken.

Het kinderdagverblijf maakt deel uit van vzw André Dumont. Binnen deze vzw zijn de algemeen directeur en de stafmedewerkers verantwoordelijk voor de overkoepelende werking voor zowel kinderdagverblijf A.D. Wombat als kinderdagverblijf Winnie-Tooh.

Cookies en privacy